25 Apr 2014

Freebies doodle #3


Assalamualaikum
eei lamanya tak publish entry.
Harini nak bagi doodle lagi~ Doodle kali ni bertemakan niqabis. Dah lama teringin nak buat doodle pakai purdah, mihmih. Sebelum tu, doodle ni diinspirasikan oleh Kak Nisa Jailani. Terima kasih kak Nisa~ Akak ni bukak online shop, jual jubah. Nama online shop dia MasyaAllah House. So nicelah jubah dia~

Apa yang menariknya pada MasyaAllah House ni, ia menggunakan kain yang bermutu tinggi. Tengok gambar je pun dah boleh nampak kain tu kualitinya bagus. Jubah ni mungkin sesuai untuk Untuk siapa-siapa yang dah bekerja atau yang nak bakal berkahwin nanti. Tak payah susah-susah tempah baju kahwin mahal-mahal. Kalau beli kat MasyaAllah House ni boleh terus pakai kemana-mana je ^^ Boleh tengok SINI ye untuk jubah tu.

So, here's the doodless~ macam biasa, open image in new tab untuk size sebenar. Kalau baik komen dulu sebelum ambil dan jangan re-freebies ^^


http://i.imgur.com/uECCTun.png


http://i.imgur.com/e4N090M.png


http://i.imgur.com/ol7k6kZ.png


http://i.imgur.com/FloW2cv.png


http://i.imgur.com/vdjLSQs.png

extra; boleh design sendiri


http://i.imgur.com/u1YVD5A.png

Sekianss, Salaam~


27 comments:

  1. comeyyyyynyeeeee mazniiiiiiii. OMGGGGG :D

    ReplyDelete
  2. cantiknya jubaaahhh ! hihi pandai lah mazni buat doodle. jealous ai

    ReplyDelete
  3. siyessslyy really cute baby! :) love it!

    ReplyDelete
  4. lawa je doodles ni. nampak sopan :D

    ReplyDelete
  5. Cantiknya doodles yang Mazni lukis ni. Suka sangat tengok :D

    ReplyDelete
  6. cantikkk... lebih sopan.. manis je.. :)

    ReplyDelete
  7. SubhanaAllah .. cntiknya !! ^^
    Nk save bleh kak ?

    ReplyDelete
  8. cantik! kreatif! uiii plus lawa, haha. manis, ayu,lembut. Teruskan berdoodle :D

    ReplyDelete
  9. pandai gila hg buat doodles mazni. wuhuuu <3

    ReplyDelete
  10. macam biasa doodle yang akak buat cantik dan comel..jeles Alan >_< huk huk huk

    ReplyDelete
  11. fuishyoooooooooo <3
    super cute hihihi niqabis lagi. pergh pergh mazniiii rindu pulak qila dekat sai hmmm hihihi <3333

    ReplyDelete
  12. cantiknya.. nnti buat utk muslimin punya juga? :D

    ReplyDelete
  13. Seriously! Cantik sgt! Nampak sopan+ayu gitu. :)

    ReplyDelete
  14. wow.. terbaik dan cantik.. plus comel lagi..

    ReplyDelete
  15. teringin nak ada satu jubah kembang bawah macam princess ! hehe. sbb dress seksi, baik pakai jubah. btw, nice doodle !

    ReplyDelete
  16. Omeyyy omeyyy hihihi. Kak Nad sampai sekarang tak reti buat doodle oh

    ReplyDelete
  17. Salam Alayk.. Eqa ambil 2 ya. Thanks ;)

    ReplyDelete
  18. Ambik satu ye kak. terima kasih :) smoga brmanfaat In Sha Allah

    ReplyDelete
  19. Sy ambil satu yea. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  20. oyoyoyoyoyoyoyoyoyoy
    comelnyaaa!!!! sugooiii
    (´ω`♡)(◕‿◕)♡

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~