25 May 2014

Make up baru


Assalamualaikum

Sorrylah lama tak bukak blog, line internet ngadoo. Tak sabar nak pasang unifi nanti, hihi.

Setelah sekian lama tak buat new look untuk blog, cuti sekolah ni baru terdetik hati nak tukar rupa blog. Ada yang tersalah faham dengan tajuk entry tu ke? haha. Ai tak main mekap-mekap ni. Mekap blog sukalah.

kenangan lama

muka baru

*Update paling latest

Kali ni punya tema nak buat ala-ala tea time sikit. Berenda-renda gitu. Sebenarnya kalau nak kata nampak macam childish pun ada jugak. haha

Yang ni belum habis edit sangat, ada yang tercacat sikit. Nanti hari selasa petang baru nak edit balik. Tak perasan lak ada kecacatan ;_;

Sekianss


29 comments:

  1. comel sangat mazni oi. jelesnya tgok header dia... mampu jeles ajelah. huhu

    ReplyDelete
  2. Pandai Mazni mekap blog. Aloha! Jeles bak ang. Cantik2 je. Dulu pun lawa. Skrg pun lawa.

    ReplyDelete
  3. huuuu bestnya mazni woot woot
    tulah !
    qila ingat make up tadi hikhik :p

    ReplyDelete
  4. lawa lah.. simple tapi cantik ^^ Btw, awak edit blog ni kan guna tutorial sendiri ke ataupun awak ada rujuk tutorial dari blogger lain ?? Sebab saya mmg lama dah nak tukar classic template yg sy guna skrg ni kpd denim template.. dah try byk tuto tapi still tak menjadik : ( So, kalau awk tak keberatan do reply kt cbox saya.. TQVM :D

    ReplyDelete
  5. Comelll sangattt.. Hihihi.. Kawaii kawaii gitu eyh! Suka suka! :D

    ReplyDelete
  6. comelnyaa . hee :D Doodle tuh pon comel ^_^

    ReplyDelete
  7. cantik sangat especially the doodle <3

    ReplyDelete
  8. Comel sangat blog Mazni ni. Suka header baru. Cute!

    ReplyDelete
  9. ohhh ingat mazni buat teknik mekap baru..baru nak tengok..kalau cun boleh tiru..hehe

    ReplyDelete
  10. alaaa...header lawa gilosss mazni!!!

    ReplyDelete
  11. mengapakah blog ini terlalu gempak ? lagi lagi header ,,, T.T *jeles*

    ReplyDelete
  12. perghh..geram dekat header ru..macam nak picit2 je..cute je tema.. :)

    ReplyDelete
  13. tak nampak cacat ape2 pon mazni. cantik gile adelaaaaa. arghhh jeles gini !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecacatan tu dh ubah dah, sekarang dah okay! ^^

      Delete
  14. tercacat tang mana ya? ahaha XD

    nampak comel :)
    purrfect meow~ :3

    hehe <3

    ReplyDelete
  15. sangat coomelllllllllllll "_"

    ReplyDelete
  16. ohmy, lawanyaaaaaaaaaaa! serius!

    ReplyDelete
  17. Bestnya sebab pandai nak make up sendiri... Kalau KN siap kena upah lagi... hehe... pepepun, cute!

    ReplyDelete
  18. Wahhh comel betul blog baru ni.. share sikit mcm mana nak buat mcm ni?

    ReplyDelete
  19. salam. hee comel makeup baru blog :))

    ReplyDelete
  20. makn bertambah comel pulak blog kak mazni......pandai akak edit >_<

    ReplyDelete
  21. cute blog..meh tolong make up kan blog Mummy Ayu plak...he he he..

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~