5 Apr 2014

Mana udang?


Assalamualaikum

Semalam, adik aku belikan nasi pattaya. Maklumalah rumah dekat je dengan restoran, jalan kaki tak sampai 1 minit dah sampai. Makanan kat situ semua sedap, terutamanya tomyam. Well orang Thai kan, memang terbaiklah pedas tomyam dia tu. Tapi semalam tiba-tiba nak makan nasi pattaya, suruh adik belilah.

Dalam nasi pattaya tu, aku paling suka cari udang pastu asingkan kat tempat lain. Ingatnya nak makan udang tu last-last. Tapi lain pulak jadinya ..


Selalunya dalam nasi pattaya tu ada 2 udang, tapi kali ni takde udang, ade 2 sungut udang je. Heiyoo boleh pulak dia terlupa nak letak udang dalam nasi aku -_-

sekian,
Saalam.


38 comments:

  1. laaa cam mana sunggut ada, tapi badan tak da. ini mustahil.. report2.. hoho

    ReplyDelete
  2. okay...tu mmg kesian gila...

    mana udang..????!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. sedap what sungut udang xD kahkah sabor je la kan

    ReplyDelete
  4. Sungut je. Haha! Mane udang!!! kok samui

    ReplyDelete
  5. Kesiannyer nanti gi report tauke restoran tu...

    ReplyDelete
  6. udang tu ada ilmu ghaib...hahaha

    ReplyDelete
  7. kena tambah sendiri ler..hehe

    ReplyDelete
  8. Hahaha... Saya pun pernah juga jumpa sungut udang je. Udangnya tak ada. Tapi so kay saya memang tak makan udang. Gatal. XD

    ReplyDelete
  9. mak aku masa kekecik dulu, dia kata, kalau termakan sungut udang, nanti tumbuh misai. sampai sekarang aku tak makan udang dan seafood yang lain xD

    ReplyDelete
  10. badan orang lain jamah dulu dah kot,
    kepala dia je letak dalam tu,hewheww

    ReplyDelete
  11. Cutenya doodles. Suka sangat tengok :D

    Samalah Mazni. Akak pun suka makan udang last-last. Harap bersabar ye.

    ReplyDelete
  12. apa ni kenapa orang tu letak sesungut tu je? aiyokk entah entah orang yang masak tu yang makan udang. xD saman sejuta xD

    ReplyDelete
  13. saja tak letak udang kot...udang mahal XD

    ReplyDelete
  14. Mazni, pergi kedai tu balik, mintak udang . hehe

    ReplyDelete
  15. Tak ada udang.. sesungut pun jadi la. X3

    ReplyDelete
  16. misteri kehilangan udang sedappppppp ! xD

    ReplyDelete
  17. ee kalau makan cucur udang selalu makan udang je. coz memang tak suka cucur. hahaha. cari udang makan. yang lebih biaq je camtu. entah pape kan =3

    ReplyDelete
  18. hahaha. mana udang?! hahahaha. okay lawak.

    ReplyDelete
  19. cane nk buat comment box cam akk

    ReplyDelete
  20. bapak akak hari2 tangkap udang =)

    ReplyDelete
  21. Doodle ni buat sendiri ke ? comelll gilaaaa ..and cantiknye blog ni...nak buat camni tapi tak retii ... TT.TT

    ReplyDelete
  22. hehe kelakar lah :D kesian nyeee jumpe sungut udang je

    ReplyDelete
  23. Hihi alolo kesian nya haha
    Tak rezeki adik lah tu

    ReplyDelete
  24. alahai.. mana mana diaorang boleh lupa letak udang tu? kena bagi harga diskaun kalau macam tu mazni..

    ReplyDelete
  25. hahahah cian dye . . tak pe tak pe nanti kalao beli lagi pesan kat tukang masak jangan lupa udang ! hehehe :p

    ReplyDelete
  26. alolo sian mazni . jumpe sungut dia je . hehe

    ReplyDelete
  27. Bukan terlupa letak udang tu,
    Khilaf pilih udang la, udang ahli silap mate :P

    ReplyDelete
  28. hehe.. pun boleh! kesian dia.. as long as dia sedap, kira 'okey' lah jugak kan... :)

    ReplyDelete
  29. allah sedihnya hati TT_TTT
    hahahahaha lawak pun ada. Sorry mazni kita tergelak hehe.

    Sabar ye. Hihi. Nak buat cmane dia terlupaaaa hihihi

    ReplyDelete
  30. siannye... mungkin dalam firasat die tak pe. asal ada rasa udangnye tu.

    ReplyDelete
  31. Eiii comey ah Mazni punyaa doodle. Best gila boleh buat entry cani. Tapi hahaha next time suruh dia letak 4 pulak udang ganti balik 2 udang ni T_T

    ReplyDelete
  32. haha.. kelakar laa dikk!! hihi.. comel doodle

    ReplyDelete
  33. alolo.. kesian dia. pergi tuntut udang balik udang tu dekat diaorang hehehe..

    ReplyDelete
  34. paling tak suka dengan sesungut udang sebab pernah tersedak makan benda tu ,,,, hilang selera nak makan kalau nampak benda tu,, :D

    ReplyDelete
  35. hahahhaha... kesian mazni.... udang tu lari meninggalkan sungutnya.. hehe

    ReplyDelete
  36. ala...sian nya mazni.tak de rezeki....tapi tak ptt la lau org kedai wat mcm tu.bg sungut je.atau lebih baik tak pyh letak langsung.....

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~