17 Nov 2013

Kucing gemok dalam kotak

Assalamualaikum
Ntah kenapa, aku ni suka tengok kucing duduk dalam kotak, terutama bila kucing tu gemuk hahaha. Jom cuci mata tengok gambar kucing.

#Harini aku ketandusan idea sikit, tak tahu nak update entry apa, so share gambar kucing jelah -_-

Sekian
Assalamualaikum



21 comments:

  1. Replies
    1. hehe memang pun, atau lemak dia tebal? :p

      Delete
  2. haiyooooo comel Nye..... rasa nak gigit je :)

    ReplyDelete
  3. comelnye... geram tgk kucing2 ni... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan? ish ni kalau dapat peluk ni memang best ><

      Delete
  4. eeee comel2 semuanyaaa.... geram....

    ps/ mazni jom tukar link dalam bloglist...supaya ida tak termiss lagi untuk bw kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kan? :D
      boleh2, nnti saya letak akak dlm bloglist

      Delete
  5. Akak mmg penggemar kucing.hehee..comel je..kucing kan binatang kesayangan nabi muhammad kan..

    ReplyDelete
  6. kucing no. 6 tu comel sangat2.. kucing memang suka duk dalam kotak kan? hehe..

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum
    ww <3 cute la. Dina suka gmba kuching no 6 tu. Cute sgt la. :DD

    ReplyDelete
  8. saya pernah tenogk satu video pasal kucing2 gemok,hehe... comel sangat kucing tu,hehe :) tw,gambar2 kucing gemok kat atas tu semuanya comel! hihi :) saya suka kucing terutamanya kucing gemok,haha :D

    ReplyDelete
  9. kucing mmg suka kotak...xtau kenapa -__-''

    ReplyDelete
  10. semuanya comel.. akak suka juga tengok.. :D

    ReplyDelete
  11. comelnya laa haiii, geram tengok!

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~