27 Mar 2014

Freebies doodle #2


Assalamualaikum
etsyfindoftheday:

etsyfindoftheday | BEDROOM/DORM IDEAS | 2.11.14
'cameras' vintage-style canvas poster — other styles available // arminho


Sekarang ni aku dah gilakan jubah Cala Qisya. Tiap-tiap hari aku bukak website dia sebab nak tengok stok baru, tapi malang sekali asyik dah sold out je semua. Omg jubah dia comel gila Tak kira, lepas dapat gaji nanti nak beli jugakkk!

Sorry, aku bukan nak bercerita pasal Cala Qisya pun, tapi nak bagi doodle je, heheh. Ilham nak buat doodle ni datangnya dari model-model Cala Qisya yang cantik menawan tu. Aku just amek design baju je sebab selalu takde idea nak lukis baju untuk doodle :p Jemput pilih, aku dah buat macam-macam warna.

Sape nak amek tolonglah komen dulu. Penat aku lukis kau tak bagitau pun kan?

open link in new tab untuk dapatkan size sebenar


http://i.imgur.com/iv4AeoL.png


http://i.imgur.com/UHpsZLi.png


http://i.imgur.com/AiYX0bU.png


http://i.imgur.com/Z8DYw6O.png


http://i.imgur.com/oACdY7M.png


http://i.imgur.com/3lhGhTa.png


http://i.imgur.com/jD0LmsH.png


http://i.imgur.com/LynmDyy.png


http://i.imgur.com/oFSvhrX.png

Thankyou Cala Qisya for giving me an idea! :)

44 comments:

  1. comelnya doodlesss..
    pandai betul mazni buat. jeless :3
    nak pi jenguk cala qisya tu jap :DD

    ReplyDelete
  2. thanks mazni for the Cala Qisya hihihi dia punya shawl dengan jubah semua comel comel kan? lembut je colour dia. yeayy nanti nak bagi tau ibu pasal websitu tu lah xD xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan? xD tapi kalau beli on9 jarang betul ade stock baru, asyik2 sold out je, kena pegi butik baru dapat :(

      Delete
    2. a'ah tadi hampir 95% semua barang dia dah sold out. hm :(

      Delete
  3. Assalamualaikum. cantik gila.. adoii nak mohon amik seketul je rasa ~~~

    ReplyDelete
  4. cantiknye :) saya ambik satu ok

    ReplyDelete
  5. comelnyaaa...sobsob. love it^^

    ReplyDelete
  6. eeiii..comelnya!
    kak miza still zero bab2 doodle ni..huhuu

    ReplyDelete
  7. Comelnya ! Akk buat kt mna n nk stu ya ? hehe

    ReplyDelete
  8. wah comel sangat akak lukis >< mesti susah kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak susah, memakan masa hampir 2 jam. hahaha

      Delete
  9. wah.. semuanya comel doodle tu mazni.. :D

    ReplyDelete
  10. alala comel nye :3 mintak izin amek ya kak ? hehehe ✌

    ReplyDelete
  11. Homaigodddddd! Knpe pandai sgt buat doodle ni. Cantikkkk. Buatkan satuuuu ! XD

    ReplyDelete
  12. ya Allah serius comel! Nuna nak tauu!

    ReplyDelete
  13. Ya Allah, cantik sangat ni! Akak ambil ya. Nak simpan dalam laptop. Kalau akak nak guna, nanti akak kreditkan ke awak. Okay? :)

    ReplyDelete
  14. pandainya mazni buat doodle. cantik semuanya :D

    ReplyDelete
  15. wow.. cantiknya doodle yang mazni buat :)

    ReplyDelete
  16. waaaa. cantikkkkkkk! hehe buatlah lagi. memang puji habis laa sape pndai buat doodle sbb kite tk pndai. hehe. thumbs up!

    ReplyDelete
  17. woi woi hebak gila woi ishhhh jeles betul dgn mazni TT_TT those doodles are so perfecct ok hihihihi <3333

    ReplyDelete
  18. meh la join nil jemput ni .. join jom Contest rm100 sorangg

    http://adindaevangelistanil.blogspot.com/2014/03/segmen-rm100-x-2-daily-ahmad-by-nil.html

    ReplyDelete
  19. amik satu boleh? yg wrna pink 2 >o<

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum. Saya amik ye. Thanks :)

    ReplyDelete
  21. Amek yg purple yee :)
    tapi tak gune lagi, peram jap. geram tengok sbb die purple, hehe

    ReplyDelete
  22. comel...ambil 1 ><..tq tuan blog

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~