10 Jul 2017

Little girl meets her princess


Assalamualaikum

Haritu terjumpa gambar ni dekat facebook dan aku rasa gambar ni sangat comell! Haritu dah share dekat insta story so sajalah kita nak share kat sini jugakk.


Si comel ni terjumpa dengan seorang bride masa tengah berjalan-jalan dengan mak dia. Then dia ingatkan bride tu adalah princess dari buku yang dia tengah pegang tu. Budak-budak kan excited bila tengok orang yang pakai gaun cantik-cantik ni, mesti dia ingat princess 


“My wife gave her a flower from her bouquet, and it made the little girls day!

so adorableeee
Gambar ni memang cantik dan membawa makna sangat. Kanak-kanak memang suci pemikirannya. Disaat orang-orang barat selalu stereotype dengan orang berkulit gelap, tapi budak perempuan ni masih anggap bride ni princess yang paling cantik :')

Betullah kadang2 perasaan cinta tu memang tak mengenal warna kulit  Bukan ke bagus kalau semua orang saling menyanyangi tak kira sama ada berlainan bangsa, agama, dan warna kulit. Spread the love!

Thanks for reading!

p/s: Khamis nanti nak amek muet speaking test, so... doakan saya? hehe

CREDIT




13 comments:

  1. comel nyaaaa dia.

    goodluck mazni. speaking ni kena confident je, takde isi pun cakap je sebab kekadang dia nak tengok kita boleh cakap ke tak je sebenarnya

    ReplyDelete
  2. 👍👍👍 Happy bebenor budak tu jumpa princess 😄 Good luck MUET, buat yg terbaik 😄👍

    ReplyDelete
  3. awww so cuteee >.<

    good luck mazni! don't worry lah you can do it! doa banyak2. hihi

    ReplyDelete
  4. Jumpaa jugak gambar ni kat twitter haritu. So comel kann. Heheh. Goodluck Mazni!

    ReplyDelete
  5. Good luck on ur muet test! and the bride look so beautiful. agree dgn ur perspective towards the pictures. <3

    ReplyDelete
  6. all the best for your muet speaking test! Speak with confidence and stick to the time given hehe

    haah, sgt beautiful post ni, thanks

    ReplyDelete
  7. kalau saya fikir pun princess juga. hahaha

    good luck muet! do the best! hehe

    ReplyDelete
  8. Baca juga benda ni dekat Facebook hari tu. Memang tersenyum bila baca.

    ReplyDelete
  9. Gud luck untuk muet....cakap aje lah apa yang boleh...jangan diam sudah...hihihi

    ReplyDelete
  10. Comelnya budak tu dan cantiknya gambar mereka berdua <3 Dulu masa kecik (sampai sekarang nanye, hihi), Suka tengok wanita berbaju pengantin, cantik sangat. Berseri je muka <3

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~