3 Dec 2014

Kembali dengan wajah baru!

Assalamualaikum

Hi saya dah balikk!  Nak dekat 2 bulan blog ni sunyi tanpa khabar, rindunya nak berblogging balik. Adakah aku masih lagi diingati? uhuks

Ok aku baru habis exam semalam. Balik je sekolah terus privatekan blog sampailah pagi ni untuk tukar rupa blog. Nampak tak betapa semangatnya disitu?

Aku tau mesti ada yang lebih suka design lama dari design sekarang. Tapi aku rasa macam dah tak sesuai untuk aku yang tak lama lagi nak masuk 18 tahun ni pakai template yang kelihatan agak comel itu, ahaha. 

Design kali ni simple je, malas nak buat semak. Ni boleh kira template tahun barulah ya.


Apapun, aku rindu gila dengan semua-semua yang berkaitan pasal blog. Walaupun blog ni dah lama tak berupdate masih ada lagi yang sudi datang menjenguk. Dalam sehari tu biasanya pageviews dalam 100 ke atas jugakla. Syukur~ hehe

Sebenarnya aku ada je bukak blog ni beberapa kali tapi tu pun sebab nak delete mesej tak berguna kat cbox tu and baca jugak entry-entry korang yang ada kat bloglist tu. So taklah berapa rindu sangat kat blog ni sebenarnya, ha ha ha.

Dan, silalah percaya aku ambil masa satu jam lebih untuk taip entry pendek yang tahpape ni. Nampak sangat dah janggal nak menulis kat blog. Maklumlah dah terbiasa tulis atas kat kertas je masa exam haritu.

Nanti InsyaAllah aku update entry yang lebih menarik. hehehe

Thanks for reading this entry!

27 comments:

  1. Wah lambatnya habis exam. semalam exam apa?


    tapi blog tetap comel T.T saya dah tak ingat dah nak edit blog camna :')

    ReplyDelete
  2. thumbs up for the background and header !! ^^ pandai kak mazni buat :D

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum .. Kak, cntik header n background ! Pndai edit :D

    ReplyDelete
  4. hehe... welcome back...
    xpe... sy pun blogging skali sekala je bile free.. :P

    ReplyDelete
  5. Baru ja teringat kak mazni semalam. Tengok dekat bloglist terfikir bilalah kak mazni nak berblog balik. Hehe.. Sweet sangat lah kak design baru ni! Saya suka yang ini! :D Oh, moga dapat result terbaik kak mazni! :)

    ReplyDelete
  6. header memang win lah haha lawa angattttt >.<

    ReplyDelete
  7. amboi yunk.. lama beno menyepi, agak2 tahu yg mama dah pindah dari JB ke Se
    angor.. hahaha..

    welcome back dear..

    Mama Niza

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya dalam exam penting supersagaaaa =)
    apapun, saya suka design ini, soft jer...
    member #1577

    ReplyDelete
  9. Awak exam apa pulak tu mazni oi
    Mazniiiiii!!!!!
    *jerit*
    qila dh khatam 3 kali the heirs uggggghhhh

    Qila jadi gila dkt young do!!!!
    every single time qila tengok mmg teringat dkt mazni!!!
    remember????

    hahaaahhaaha
    I lap u and i misschu hihihih
    Ish young dooooo oppa hahahahaaahaa

    <3
    Oops alamak kantoi tak rindu mazni jugak hahahahaha. Ok tak tipu je.
    Rindu mazni wiwiwiw
    Qila tunggu je mana budak tecik cantik lagi sorang ni hm hm sabor jelah.

    Ok maaf ke laut.
    U know. I talk alot. Hehehe.
    Ok pahal comel sangat blog ni haihhh
    Nak blog ni jugak
    Dari dulu qila mintak nape takpernah kasi ha. Hahaahhahha.

    Editkan blog qila pleaseeeeeee ekeke

    Serious cantik hehe.
    I lap u kilat kilat!!!

    ReplyDelete
  10. comeynyeeee design belog baru dia. nampak more matured gituuu. hehehe.

    ReplyDelete
  11. Dah habis exam dah? Wajah baru blog ni pun masih cantik juga :)

    ReplyDelete
  12. honestly, template ni lagi lawa dari dulu :DDD good job kak mazni :) ina suka sangat dengan header & bg blog ni ^^

    ReplyDelete
  13. santek sangat kenapa wak. kenapaaaaa. nak nangis tengok kesantekkannya wak T^T

    ReplyDelete
  14. welcome back! hahahaha...okay, template baru ni dah nmpk matured sikit!

    ReplyDelete
  15. wah.. wajah baru ni nampak sgt cantik oke!!! :)

    ReplyDelete
  16. tahniah dh hbis exam! hehe
    good luck bila keluar result nanti :)

    ReplyDelete
  17. Selamat kembali. Comel design yg baru ni ;)

    ReplyDelete
  18. Welcome back. Zumal pulak nak menghilang. Lama tak singgah sini.

    ReplyDelete
  19. haihai kak mazni!
    design yang ni cantik jugak... yg dulu2 pun cantik,hehee :)
    btw,saya suka header tu! comel sangat! simple ^^

    ReplyDelete
  20. cantiknya header,background pun sama, ! warna mcm ombak..ke ombre entah apa namanya..

    ReplyDelete
  21. nak puji lagi.... serious lawaaa gilaaaaa

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~