4 Oct 2014

Bye for now

Assalamualaikum

*KLIK KLIK xD
2.10.2014
The happiest moment of my life, graduation day!

Lepas habis sekolah nanti mesti rindu gila dengan suasana alam persekolahan. Rindu dengan kawan-kawan yang sporting. Rindu nak belajar sama-sama. Rindu kat semua cikgu. Rindu kat semua benda! huhu. Rasa cam cepat je masa berlalu.

Tinggal beberapa bulan je lagi title Budak Sekolah tu akan lenyap dalam diri kitorang. Pasni masing-masing dah kena buat hal sendiri. Bagi aku, rugi sangat kat bebudak yang tak menghargai zaman sekolah ni, terutamanya yang selalu sangat memonteng. Bila dah masuk kolej, U, mana nak rasa dah moment yang comel-comel camni. Kat sana nanti suasana dia tak sama macam zaman sekolah dah, wuuu...

Apapun, blog ni mungkin akan menyepi buat seketika. Terima kasih kepada semua readers yang baik hati sebab sudi ber-RnR di sini. Maybe takkan update blog dah buat masa sekarang sebab memang dah tak bernafsu pun nak berblogging. Kah kah! Wish me all the best! :) 

Peace be upon you
Bye (Y)

25 comments:

  1. All the best, Mazni! Good luck for your SPM, okay :)

    ReplyDelete
  2. Waaaa bestnya ada hari graduasi. InsyaAllah straight's A buat adik. Aamiin :D

    Akak dekat KMJ masih lagi terasa macam kat sekolah XD

    ReplyDelete
  3. Tahniah and goodluck sayang =)

    ReplyDelete
  4. Amboi sampai dah tak bernafsu nak berblog yer... Apa pun all the best k. Salam Aidiladha ^_^

    ReplyDelete
  5. Yuppp, zaman persekolahan adalah zaman yang seronok. Nikmatilah & create some memories with your friends :)

    ReplyDelete
  6. dulu akak rasa zaman sek men akak xberseri sgt sebab xreti nak bergaul sgt, plus campur2 negeri.. tapi, bila semua dah habis sekolah, mula la rindukan zaman sekolah.. kawan2 pun ada yg dah kahwin.. huhu

    ReplyDelete
  7. All the best Mazni. Huhu. Memang pun. Pengalaman sekolah berbeza sgt dgn pengalaman universiti. Alahai..sedihnye, pasni mesti lama Mazni menyepi kan? Iskk!

    ReplyDelete
  8. ada graduation tu..kita dlu tak ado pun..ehehe.tpp merasa la masa form6

    apa2 all the best! buat yg terbaik.. SPM tu penentu nak masuk u.. :)

    ReplyDelete
  9. takpe...kita berpisah utk masa depan yg lagi baik...semoga lulus cemerlang semuanya! :)

    ReplyDelete
  10. Bertahun lama aku meninggalkan zaman persekolahan yg penuh kenangan, memori indah menusuk di jiwa.. suka dan duka dalam memburu cita~~
    Tiap2 kali aku dengar lagu UNIC sekolah mesti teringat balik kenangan zaman sekolah yg sgtlah best.. andai boleh berputar masa pasti kita make use of the most of the time there ^^

    ReplyDelete
  11. Good Luck akak for your SPM !!! FIGHTING !!!

    ReplyDelete
  12. As salam cik Mazni,
    Seriyesli, memang cik Mazni akan merindui moment ni.
    I've been there ~.~'

    ReplyDelete
  13. biasalah. dari kekanak ke alam remaja dan dewasa. tapi kekadang bila besar dan teringat satu kenangan.seronok! walaupun sesuatu y memalukan :)

    ReplyDelete
  14. Zaman sekolah, zaman paling seronok. Apa-apa pun good luck!

    ReplyDelete
  15. all the best for your spm. akak doakan yang terbaik :*

    ReplyDelete
  16. all the best..good luck for SPM

    ReplyDelete
  17. Fuuhh, tak bernafsu nak blogging.. ahahaha.. comel comel je alh hai semua org dalam gambar :D

    Rindu nak balik zaman sekolah TT^TT

    ReplyDelete
  18. kak! tagged! sila jawab tau! thanks http://faranymboboiboy.blogspot.com/2014/10/liebster-award.html

    ReplyDelete
  19. kachak dan cantik cantik belaka..
    heyyy... i can spot you dear mazni.. hheheh

    ReplyDelete
  20. Hehe mesti rindu punya. Nanti dekat u jumpa kawan lain still jugak ingat dekat kawan kawan sekolah menengah ni hehe

    ReplyDelete
  21. Goodluck ye Mazni! :D Jangan la selamanya tak bernafsu nak blogging T_T Sedih ah

    ReplyDelete
  22. Good Luck <3 Jemput Singgah http://komikfeeqry.blogspot.com/2014/11/jadi-diri-sendiri.html

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~