4 Dec 2013

Gambar pelakon The Heirs masa kecil

Assalamualaikum dan selamat pagi~
Siapa tengok KDrama The Heirs? Bestkan? Aku sukaaaaa gila dengan cerita tu xD 

The Heirs ni sedang hangat diperkatakan bagi drama Korea. Ada banyak lagi cerita Korea yang tengah top sekarang ni, tapi The Heirs lah salah satunya. Selain jalan cerita yang menarik, drama ni juga menampilkan aktor-aktor muda yang terkenal. Dahlah hensem/lawa, pandai main watak pulak tu. Sebab tulah best~

Disebalik wajah yang segak dan cantik ni, mesti ada yang tertanya-tanya macam mana muka diorang waktu kecik-kecik dulu. Agak-agak comel tak? hehehe. Haritu aku baru perasan satu gambar kat twitter, ni semua gambar pelakon The Heirs masa kecik. Jom tengok xD Klik gambar untuk besar

waktu baby

waktu remaja

Waktu baby semua muka comel-comel lagi, bila remaja agak kelakar sikit. Agak-agak gambar masa tingkatan berapalah tu? xD Sama jugak macam kita, bila tengok balik gambar-gambar lama mesti nak tergelak sampai tershemborr. muahahaha!
Gambar siapa yang paling comel waktu baby tu? Aku rasa Lee Minho dengan Woo Bin :p 
gambar extra; Woo Bin yang sangat comellll 

Another picture baby Woobin
How cute!!!!

our babies will look good <3


47 comments:

  1. ada yang sama, ada yang lain sikit wajahnya,,

    ReplyDelete
  2. lee min ho waktu remaja tu kelakar , hahaha

    ReplyDelete
  3. hehe kelakar pulak tengok muka dorang waktu remaja2..teringat diri sendiri hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka belum matang sepenuhnya waktu tu hehehe

      Delete
  4. comel comel comel semua comelllll....

    ReplyDelete
  5. adik aku kalau baca entry kau yang ni, maunya terjerit sensorang kat depan lappy ni hah xD

    ReplyDelete
  6. Korean ni bukan boleh percaya...kecantikan mereka bukan asli sgt...byk yg plastik hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi pelakon the heirs ni mmng tkde yang plastik :B semua pure

      Delete
  7. Of course lah lee min ho ! haha

    ReplyDelete
  8. A'a lee min ho masa baby comel. Hihihi. Krystal dengan Shin Hye tak berubah pon muka.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau perempuan muka dia jarang berubah :D

      Delete
  9. Eleh nak gak ckp min ho dia :P
    Hahahahhaaha alaaa qila nk tengok cerita ni ttp asyik terlepas so malas dh nk tengok. Marathon bila eh mazni??? muhehehehehe :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh saya minat woo bin, tpi gambar waktu kecik ni je saya suka lee minho sbb comel :p hari ahad ade ulangan utk cerita ni :3

      Delete
  10. tak pernah tengok cerita tu. tapi bf aisyah tengok cerita tu. suka apa yang dia suka je lah.... hehehe

    hye. done follow your blog. follow me back ? i need your comment:

    PERUBAHAN MENJELANG 2014




    ReplyDelete
    Replies
    1. bf suka akak pun suka sekali ye hehe :p

      InsyaAllah :)

      Delete
  11. tetap nampak comel dulu dan sekarang.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak aiza? tkde perubahan sangat pon ^^

      Delete
  12. lahaii comel je dorang kan hehe..betul la,kalau kita tgk gmbr kte time kecik2 mesti rasa kelakar semacam je haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun pernah tengok gambar saya masa sekolah rendah, memang kelakar hahaha xD

      Delete
  13. masa baby tu semua comel2! ehehe :)
    waktu remaja tu muka woo bin agak lawaklah,ehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baby-baby mmng semua comel, ha'ah yg remaja tu akak rasa woo bin paling kelakar xD

      Delete
  14. Replies
    1. ramai yg hensem dan comel dan cerita ni :p

      Delete
  15. wahhh comelnya hehe btw mazi jum kenal ngan paan hee :) http://ifharzcho.blogspot.com/2013/12/kenali-owner-belog-yang-hensem-ini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. huruf "n" tertinggal okay, amboi nak jugak tu letak ayat owner belog yang "hensem" lol

      Delete
  16. Muka Minhyuk and Krystal time waktu diorg teenager tu cantik and comel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka diorang tk berapa berubah sangat. chan young dgn lee bona! x)

      Delete
  17. park shin hye comel masa kecik :) *betul ke eja nama dia? haha belasah je

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. boleh je kalau nak lagi comel, tengok cerita the heirs. haha!

      Delete
  19. lawak plak tgk gmbr waktu remaja tu hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tulah. yg comel masa remaja tu shin hye dgn crystal je :p

      Delete
  20. Nmpak sngt plastic surgery kan .. muehehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh takpelah, diorang semua ni muka pure xD

      Delete
  21. Takde gambar Kang Ha Neul ke? Minat Kang Ha Neul sangat-sangat ;D

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~