24 Sep 2015

Road to final


Assalamualaikum


Hi just a quick update. Sebenarnya ada banyak sangat benda yg aku nak cerita. Tapi selalu sangat takde masa. Entry time jamuan raya aidilfitri pun aku tak cerita lagi, Entry Pangkor 3 minggu yg lalu.. Lihatlah betapa lamanya semua entry2 tersebut terperam. Cuma tunggu masa nak dipublish je, hahahah.

Sebab ni cumalah short entry, aku cuma nak bagitau yg aku dah nak final exam next week. omg rasa macam baru je masuk uitm ni tetiba dah nak final dah. How time flies. Tup tup dah nak habis sem 1 dah. 

Honestly, aku sangatla tak ready lagi untuk final exam ni. Kau bayangkan time-time kitorang nak exam ni lecturer tambah lagi projek art baru. Ko ghase? So, sekarang aku masih menghadap projek art yang susoh tu. Orang lain cuti raya haji buat revision, kitorang siapkan keje. Aku dah banyak kali tak tido malam sampai kepala pening-pening sebab nak siapkan keje art ni semua.. 

Dengan subjectnya ada yg belum complete semua bab lagi, belum buat revision, belum buat presentation, belum buat extra class. Haihh taktaulah macam mana.. Rasa dilemma samada nak baca buku, atau nak siapkan keje T__T

Aku cuma berharap, aku boleh cepat siapkan all these crap dan boleh terus focus study.. Tu je.. Aku dah fedap sangat nak siapkan bende-bende ni semua.. 

Takpe, sem 1 ni je kau seksa. Sem depan takde dah.

Tapi..

Aku sayang nak tinggalkan sem ni.

Kau rasa?

37 comments:

  1. Mesti penat kan. Apa apa pun, do da best and all da best, dear. You can ! ^^ In shaa Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmng penat. Smpai sekali tu pernah terdetik "kenapa aku amek art & design?" "Boleh x kalau aku nk keluar uitm ni?" Hahaha. Punyalah stress masatu. InsyaAllah, terima kasih kak ^^

      Delete
    2. Haha Stress sangat dah tuu sampai terfikir nak keluar UITM :P
      Sama sama ^^

      Delete
  2. Salam Aidiladha yer... All the best untuk final exam yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam aidiladha jugak. Terima kasih ^^

      Delete
    2. Lepas final exam boleh fokus blog semula kan ^-^

      Delete
    3. A'ah.. Update entry banyak banyak :P

      Delete
  3. sem yang paling bz la akan diingat selalu nanti. fighting!!! :D
    all the best ya :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa betul2, bila tanya senior pon dorg slalu kata rindu kat sem 1 hahahah. Terima kasih BV :3

      Delete
  4. Rasa macam baru je Mazni masuk u, sekarang dah nak final untuk sem 1 dah. All the best ya, Mazni. Fighting! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, cepat je masa berlalu. Terima kasih kak farah! :)

      Delete
  5. chaiyok mazni!!!! semoga pengorbanan membuahkan hasil :D

    ReplyDelete
  6. assalam.. lama kak aiza tak singgah sini.. mesti la kak aiza ingat.. dah lama akak biarkan blog bersawang..

    selamat maju jaya untuk final exam nanti.. bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terharu akak masih ingat saya lagi. rindu nak komen2 kt entry akak mcm dulu

      terima kasih! :)

      Delete
  7. gudluck mazni. setiap sem rasenye sama je seksanya. hahaha. dannn selamat hari raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sem depan subjek art ni takde dah. so kurang seksanya. hahahaha. terima kasih kak :)

      Delete
  8. Goodluck Mazni. Mmg agak stress bile da nak dekat final exam ni. Hati kene sado. Bertabahlah! Fight and fight mazni. ^^

    ReplyDelete
  9. ehehehe biasa tu peram2 entries.. akak faham snagat dah =P
    fighting.. study smart k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha bilalah nk publish semua entry2 tuu T_T terima kasih kak!

      Delete
  10. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
  11. Best of luckkk finallll! Fightingggg! ;D

    ReplyDelete
  12. All the best.. semoga sentiasa tabah dan maju ke hadapan.. :D

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~