Exchange link



Jom tukar-tukar link blog korang kat sini

34 comments:

  1. done...sy letak name awk mazni ye?kalau nak tuka gtau kt cbox taw

    ReplyDelete
  2. Thank you for this page :)

    ReplyDelete
  3. hye.. exchange link ? nak letak apa awak punya ?

    ReplyDelete
  4. done singgah dan follow sini :)

    ReplyDelete
  5. saya dah tinggalkan nama dan link saya,tq! :)

    ReplyDelete
  6. Dah letak dah :D blog kita tengah renovation. Nanti ingatkan kita letak awk punya pulak tau,

    xoxo

    ReplyDelete
  7. done,, sy letak nm awk Mazni k :) singgah la blog sy,, amik 1 header awk juga hehehe, comel sgt :)

    ReplyDelete
  8. Saya ada letak name n URL blog saya. nnty saya link kan awak balik yee ^^

    ReplyDelete
  9. saya nom 109 .. nnty tukar ye ..

    ReplyDelete
  10. saya yg ke 153..wah..jauh2 ;p

    ReplyDelete
  11. done letak nama akak kat saya punya hehehehe jom singgah sini

    ReplyDelete
  12. Dah letak mine kat no. 170. Kalau nak exchange, inform kat shoutbox link dan nama yg awak nak. :)

    ReplyDelete
  13. saya yang ke #173.dah letak link awak at my blog.jemput singgah okay :) x all the love

    ReplyDelete
  14. done! akak jgn lupe tengok blog saya... hehehe... saya byk ikut tutorial akak! (nk SPM sempat lg buat blog~)

    ReplyDelete
  15. done.. Jangan lupa jenguk blog saya yee... no 186

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~