21 Sep 2019

Sayonara Stationery Giveaway by NiniHanini


Assalamualaikum

Heyy dah lama gilak tak join giveaway. So kalini kita join giveaway daripada Kak Nini sebab saya pun memang minat dengan blog Kak Nini n stationery dia comel2 heheheheh.

*Kalau nak join juga mohler click gambar kat bawah ni okiess

 Kenapa suka sangat dengan stationery ni? 

Aku ni sejenis yang sangat pantang nampak stationery, lagi-lagi bila jumpa stationery yang comel. Asal pegi Mr. DIY ke, Daiso ke, Miniso ke atau segala jenis kedai yang ada so so tu mesti aku akan pergi bahagian stationery sebab memang suka cuci-cuci mata tengok benda comel ni, lol!

Stationery yang paling suka usha ialah notebook dan sticky notes comel-comell!

 Pilih yang mana satu? 

Berdasarkan giveaway ni, saya pilih SAYO PACK sebab ada notebook gambar kucing (paling suka kumpul notebook walaupun dah berlambak :p) dan macam berminat dengan colour pallete tu. Sejak mula ambil kelas drawing sem lepas, saya makin berminat nak main experiment dengan colour sebab belum pro lagi kaler-kaler guna watercolour atau acrylic hehe.


Semoga ada rezeki untuk menang. Kalau menang ni kira jadi hadiah birthday sayalah kot sebab birthday jatuh pada bulan Oktober :p Eh bataknya haha!

Thanks for reading!

22 comments:

  1. Hahahaha. Sama laa birthday kak nini bulan oktober jugak! XD

    Thank you mazni sudi join heheh <3

    ReplyDelete
  2. Goodluck nahhh! Semoga murah rezeki

    ReplyDelete
  3. Good luck.

    Kak Feni dah follow. #1791

    ReplyDelete
  4. Lawanya semua stationery! Good luck!

    ReplyDelete
  5. JALAN2 1793

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/09/sayonara-stationery-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~