5 May 2018

Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures


Assalamualaikum

Harini kita join giveaway by Kak Farah. Rasanya last kak farah buat GA ni masa awal tahun 2015 tak silap, time tu saya menang fridge magnet bentuk daun maple :p Manalah tau kalini ada luck untuk menang lagi? hehe

Simple je syarat-syarat nak join


Rules & Regulations

1. Follow my blog; Her Little Guilty Pleasures and public Instagram; @happilyfarah
2. Create a post with this title; Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures
3. Upload the banner above and kindly backlink your post to this post.
4. Leave your URL in the comment section below.

giveaway berlangsung dari May 1, 2018 to June 30, 2018!


Bonus question 
Name one of my favourite voices for the past 8 years

 sweet sorrow! Kan? xD


3 comments:

  1. Hi Mazni. Thank you for joining! Good luck tahu. As you said, mana tahu murah rezeki lagi :D

    Seriouslah the last time I held a giveaway was in 2015? Serious tak ingat dah. Nak rujuk balik pun dah tak boleh sebab dah ter-delete blogs lama T___T

    But, I still remember that you were one of the winners :D

    Thank you for answering the bonus question too. Betul ke salah July nanti baru kita update ya? :D

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~