27 Apr 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa


Assalamualaikum

Jujurnya, dah beberapa tahun aku tak join giveaway dari mana-mana blog. Sebagai taknak bagi blog ni kosong tanpa sebarang entry, kita join giveaway dari Kak Siqah!

Saya berminat nak join sebab ada buku Yasmin Mogahed tu, hihi. Teringin nak ada satu buku penulisan beliau so kita try luck kat sinilah :p

Anyway kalau nak join click je banner kat bawah tu okay!

apa yang korang suka dalam blog Siqah?

Ofcos la gambar! Saya kalau baca mana2 blog mesti suka tengok gambar. Susunan flatlay sangat kemas, gambar pun cantik! entry blog pun best jugak terutama pasal review cafe, duckscarves. design blog pun nampak minimalist dan kemas.

yang tak suka?

Rasanya takde kot, hehe

Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan iaitu dari 13 April - 13 May 2018. Tiga pemenang akan dipilih berdasarkan konsep lucky draw

jom join semuaa

9 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama & follow sini. Good luck tau :D

    ReplyDelete
  2. Nanti datang balik komen. Sebab tak tengok dashboard lagi πŸ˜…

    ReplyDelete
  3. Haa akak datang balik dah nak komen. Hihi. TQ MAzni join giveaway akak. Good luck! :)

    ReplyDelete
  4. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  6. Hai... CM singgah dari GA yang sama. gud luck ye :)
    | Blog cikmasland |
    Done follow juga #1770

    ReplyDelete
  7. Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  8. Hi! Fatina singgah dari segmen yg sama. Good luck! :)

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~