27 May 2017

Selamat berpuasa


Assalamualaikum

Hii sorry rasanya macam dah lama sangat tak update entry baru, sejak dah kerja ni jadi malas sikit. 

Quick entry sebelum tidur, saya nak mengucapkan selamat berpuasa kepada semua bloggers dan siapa-siapa yang baca entry ni! Semoga Ramadhan tahun ni kita lebih perbanyakkan buat amalan sunat, dapat kejar malam lailatul qadr dan merasa lebih dekat lagi dengan Allah.

Ni lebih untuk reminder pada diri sendiri sebab bulan-bulan lain selalu lalai, ramadhan nilah masanya nak perbaiki hati dan diri kita kan T__T Kadang-kadang rasa bersalah sebab time bulan puasa je baru nak berubah jadi baik, sebelum ni tak sedar diri pulak... huhu. 


Akhir kata, selamat berpuasa dan ku pohon maaf jikalau ada terbuat silap sepanjang menulis di blog ni. Saya tau penulisan kat blog ni tak banyak memberi manfaat pada orang sangat pun *nangis tepi bucu dinding*. Semoga kita sentiasa dirahmati oleh Allah dan segala amalan kita diterima olehNya! 

Happy fasting! :D



18 comments:

  1. Salam Ramadhan, selamat berpuasa

    ReplyDelete
  2. selamat ramdan juga mazni xD

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan mazni! take care :)

    ReplyDelete
  4. Salam ramadhan juga. Moga ramdhan kali ini lebih baik.

    Btw, jom singgah blog saya.
    pastelred.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Allah bagi kita peluang bertemu Ramadan lagi dan lagi, tapi kita kena muhasabah sejauh mana kita manfaatkan. Senang je nak dapat pahala.. Moga kita boleh menjadi muslim yang lebih baik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. deep menusuk hati.. amin insyaAllah kita boleh manfaatkan bulan ramadhan ni dgn baik :)

      Delete

Nak komen apa? silakan~