3 Jan 2016

Australia's Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip & SalbiahM


Assalamualaikum!

Is it to late just to wish happy new year? *nyanyi rentak lagu sorry by JB* haha. Ni kira entry pertama utk 2016 lah ehh.

Dah setahun dah aku tak join apa2 segmen, apa2 giveaway. Rasanya tahun 2016 ni nak try aktif balik join giveaway kot. InsyaAllah kalau ada masa dan berkerajinan nak join, hehe. :D


tag;
Qila

Tarikh tutup pada 8/1/2016.

28 comments:

  1. wow. Ni first time kot sy nampak entri giveaway dkt blog ni... satu fenomena yang menarik, lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHAHAHAHAHA gelak time baca komen ni xD xD ye mmng tak tipu, saya dah lama sangat tak join giveaway kott

      Delete
    2. haaa betul ke ? oh akak is terharu =D

      Delete
  2. chaiyuk wak! hihi insyaallah sy joing wiwiwi

    ReplyDelete
  3. Good luck! singgah dari segmen yang sama :)

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2015/12/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. alang-alang dah berblogging join je giveaway.. mana tau ada rezeki kan.. haaa good luck mazni :-D

    ReplyDelete
  5. hhahaa, semoga berjaya mazni :3

    ReplyDelete
  6. mazni, pernah join GA ke? mcm xpernah nampak je.. hehehe

    ReplyDelete
  7. thanks for joining..all the best ye!

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yg sama :) http://haruno-hana.blogspot.com/2016/01/ga-australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama..
    Best of luck ya.. :)

    http://www.dramaticuniq.com/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari GA sama^^ goodluck :)

    http://edrina-dafinites94.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari GA sama, goodluck :)

    http://ridoaritoka.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  12. Teringin nak buat giveaway macam ni tapi masa travel duit tak berapa cukup pulak nak beli souvenirs.. Untuk diri sendiri ja la.. Haha

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama.
    Australia's Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip & SalbiahM

    PapaG nak jemput join segmen yang sedang berlangsung di Papaglamz.com. Kalau sudi join tau. TQVM
    MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

    ReplyDelete
  14. Tahniah! Anda merupakan pemenang Australia's Souvenirs Giveaway by Siti Yang Menaip dan SalbiahM. Sila emailkan nama dan alamat ke salbiahm85@gmail.com untuk urusan pengeposan hadiah. Seandainya tiada respon sehingga 18/1/2015, hadiah akan diberi kepada pemenang lain, juga melalui cabutan random.org.

    ReplyDelete
  15. TAHNIAH WIWIWI KITA MENANG HIKHIK <3

    ReplyDelete
  16. Singgah sini dari GA yang sama.. sorry lambat blogwlaking :)

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~