24 Sep 2015

Road to final


Assalamualaikum


Hi just a quick update. Sebenarnya ada banyak sangat benda yg aku nak cerita. Tapi selalu sangat takde masa. Entry time jamuan raya aidilfitri pun aku tak cerita lagi, Entry Pangkor 3 minggu yg lalu.. Lihatlah betapa lamanya semua entry2 tersebut terperam. Cuma tunggu masa nak dipublish je, hahahah.

Sebab ni cumalah short entry, aku cuma nak bagitau yg aku dah nak final exam next week. omg rasa macam baru je masuk uitm ni tetiba dah nak final dah. How time flies. Tup tup dah nak habis sem 1 dah. 

Honestly, aku sangatla tak ready lagi untuk final exam ni. Kau bayangkan time-time kitorang nak exam ni lecturer tambah lagi projek art baru. Ko ghase? So, sekarang aku masih menghadap projek art yang takguna tu. Orang lain cuti raya haji buat revision, kitorang siapkan keje. Aku dah banyak kali tak tido malam sampai kepala pening-pening sebab nak siapkan keje art ni semua.. 

Dengan subjectnya ada yg belum complete semua bab lagi, belum buat revision, belum buat presentation, belum buat extra class. Haihh taktaulah macam mana.. Rasa dilemma samada nak baca buku, atau nak siapkan keje T__T

Aku cuma berharap, aku boleh cepat siapkan all these crap dan boleh terus focus study.. Tu je.. Aku dah fedap sangat nak siapkan bende-bende ni semua.. 

Takpe, sem 1 ni je kau seksa. Sem depan takde dah.

Tapi..

Aku sayang nak tinggalkan sem ni.

Kau rasa?