10 Feb 2015

Shopping di avenue86


Assalamualaikum

*KLIK  *KLIK  *KLIK

Pernah dengar pasal avenue86? Taktau? Haaa KLIK SINI. Excited gila dapat parcel pagi tadi u'olls!
Aku memang dah lama teringin nak beli beg dari avenue86 ni lepas Kak Mun pernah review dia punya online shop dulu. Avenue86 ni lebih kepada fashion dan aksesori je. Nak cari penyidai baju ke, pinggan mangkuk periuk ke memang takde hokay. Tapi kalau nak beg yang comel-comel sinilah tempatnya.

 Aku ni kesian sikit sebab tak banyak koleksi beg. Kalau beg sekolah tu adelah tapi macam tak sesuailah nak keluar jenjalan bawak beg sekolah yang besar gemok tu. Selalunya aku pinjam beg kakak atau adik aku je. Tu pun kadang-kadang diorang tak bagi, aii dekutnya. Pakai jelah beg buruk yang ada tu..

Maka lepas dah dapat gaji, mulalah saya bershopping di avenue86 ni. Memang mata dah bersinar-sinar gilalah nak pilih beg-beg ni. warna pun comel-comel je semua. Aku beli backpack je sebab boleh isi banyak barang sikit. Handbag tu lain kali jelah.
 

Jeng jeng jengg! parcel pun sampai harini.

Dia punya servis memang tip-top gilalah. Dalam banyak-banyak (sebenarnya tak banyak mana pun) online shopping yang aku pernah beli, ni yang paling ekspres sekali! Aku order hari jumaat, esoknya pergi bayar dan 2 hari lepastu dah sampai. Dengar je poslaju pin rumah orang sebelah terus aku duduk depan pintu sampai dia datang pin pin kat depan rumah aku.

Memang cepatlah diorang punya servis penghantaran. Kalau baca kat customer feedback pun diorang puji bab delivery. Saya bagi lima bintang!


So ni beg yang aku beli. Warna biru tu aku punya, yang hitam tu aku beli untuk birthday adik aku. Sebenarnya kalau nak ikutkan dua-dua tu aku nak tapi dia dah warning awal-awal lagi jangan amek warna hitam. Dia nak warna hitam tu pun sebab nampak macam beg healer. Apedehallah.. 

Dan aku punya tu beg yang Park Shin Hye pakai dalam drama The Heirs! Nak jugak tu beli beg yang sama macam artis korea pernah pakai. Tapi oklah, ruang dalam pun tak terlalu besar, tak terlalu kecik. Sedang-sedang je. Nak isi-isi telekung ke, buku ke muat jugak. Nak bawak travel pun ok.
Adik aku ade jugak beli rantai dengan purse. Comel sangat! So kalau yang minat dengan rantai, gelang, cincin, subang tu bolehlah tengok-tengok kat sini--> KLIK.

Worth it jugaklah beli kat sini. Harga pun kira ok-oklah sebab produk dia banyak dari korea jepun. Lagipun servis memang sangat bagus. Memang tak rugi! 

Siapa nak try usha-usha bolehlah klik link kat bawah ni.

Thanks for reading!

21 comments:

  1. kan mazni. memang best beli dekat sini. services dia tulah yang syok sikit. akk punye beg tu sampai hari ni gagah perkasa lagi. hahaha. cantek beg mazni beli. tapi akk lg berkenan beg adik mazni tu. Dua-dua cun! :D

    ReplyDelete
  2. tetiba akak pulak rasa nak cari beg jugak. hahaha :P

    ReplyDelete
  3. Beg bintang-bintang tu cantik :D

    ReplyDelete
  4. X pernah lg shopping kat Avenue86 ni. Lepas ni boleh try:)

    ReplyDelete
  5. waaa. sy x pernah lgi beli brgan online ^_^ dan takde banyak beg pon. kalau ada pon mungkin ketinggalan zaman. hehe

    ReplyDelete
  6. Wah, cantik-cantik beg Mazni beli tu ^-^

    ReplyDelete
  7. selalu jenguk website tu tengok bag2. :D
    tapi sedih belum pernah beli lagi, . T^T

    ReplyDelete
  8. heheheh rajin nyopping online hehe.. bab penghantaran kalo tip top mmg terbaik..
    lagi orang rasa nak beli dan beli.. amboi nak beg cem park shin hye =D

    ReplyDelete
  9. wah never heard this one before hee~
    bestnyaaaaaaaaaaa
    comel gilaa beg tu hikhik nk jugak lah jd park shin hye~~ hikhik

    ReplyDelete
  10. wah,cantik beg berwarna biru dan hitam tu :-)

    ReplyDelete
  11. rasanya pernah dengar.. alahai.. rasa mcm dh start bernafsu nak beli.. tahan.. tahan.. huhu...

    ReplyDelete
  12. Tak pernah shopping kat sini lagiii...jom terjah

    ReplyDelete
  13. AHAHA! sbb beg tu cam healer ahaha

    ReplyDelete
  14. Thank you for sharing dear =) Baru tauu pasal nie. Comel jer beg tuuu Hikhikhik Untung aa dapat beg baru T_T *Jeles =P Lepas nie kalau gi jalan jalan boleh aa fefeeling Park Shin Hye Haha =D

    ReplyDelete
  15. amboi. nak beg macam park shinhye.. hehehe. comel aaaa

    ReplyDelete
  16. x prnah dgr..nanti nk try klik3x

    ReplyDelete
  17. kite dah bookmark awal online shop tu,tunggu ada duit je -.- alahai haha

    ReplyDelete
  18. Tiba2 rasa nak shopping gak lah :)

    ReplyDelete
  19. kak sally selalu jugak tgk, update barang dia...tapi sbb takde kegunaan lg...muahahahaha...

    ReplyDelete
  20. Kalau Cikna pun suka yg backpack hitam tu, smart giler kot.....;-)

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~