29 Jul 2014

GIVEAWAY Note Cards From Jasper


Assalamualaikum!
Happy belated eidul fitri lulz.

jom join. Dapat kad dari Jasper tau uolls. Cantik sangat kad tu, gambar pemandangan. Boleh jugak gantung kat dinding untuk buat gambar   ^^


tarikh tutup: August 10, 11:59 AM.


25 Jul 2014

Masa


Assalamualaikum.
Salam jumaat terakhir untuk Ramadhan.

Deep. Ada betulnya juga. Selalu terjadi masa belajar kat kelas. huhu
p/s: Terasa lama tak publish entry baru. Banyak benda nak diceritakan tapi busy dengan kerja kursus T__T Apapun, selamat hari raya! Have a safe journey bila balik kampung nanti!

11 Jul 2014

Palestine


Assalamualaikum
Biar gambar berbicara. Allahu, bergenang air mata tengok gambar-gambar kekejaman israel ni. Paling sedih bila tengok gambar perempuan tua yang baru je nak berbuka puasa tapi rumahnya dibom. Mesti korang pun dah tengok gambar tu kan? :'((
Embedded image permalink
 
Embedded image permalink

it's time for.... FIGHTS BACK

Embedded image permalink
"Al-Qassam brigade responds to Israeli aggression by lighting up sky with rockets and promises to avenge martyrs"
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Komando Al-Qassam berjaya membunuh 7 tentera zionis.

Semoga berjaya Brigade al-Qassam! Kita tengok perjuangan hamas kini lebih hebat berbanding dulu. Buktinya, orang israel pun berlari lintang pukang sebab takut dengan serangan balas hamas. Ada yang sampai mengalami kemurungan sebab takut dengan roket yang dihantar oleh tentera Hamas. Boleh tengok video atau gambar kat facebook/twitter.

READ MORE ABOUT BRIGADE IZZUDDIN AL-QASSAM

Last but not least. Pleaselah BOIKOT product israel terutama mcD. Aku dah hampir 2 tahun boikot mcD ok je takde masalah pun. Tak susah pun nak boikot. Bila lama tak makan kita terbiasalah.
Dahlah tanak pergi berjihad, lagi nak support product israel. -farah khairuddin-
Ingat ye, boikot bukan bermusim. Cubalah sedaya supaya boikot sampai bila-bila, InsyaAllah. Dan tolong jangan cakap "fb, twitter, blog pun sepatutnya kena diboikot jugak.." i'm sick of this. Dah ramai dah orang beri jawapan yang sama tentang kenyataan ni :)

Assalamualaikum.