30 Dec 2014

Postcards Giveaway from Germany & Czech Republic


Assalamualaikum
 
Tiba-tiba berminat pulak nak kumpul postcard dari lua negara. ada 20 keping poscard semuanya. Manala tahu kot-kot ada rezeki ke kan.

Giveaway ni dianjurkan oleh Kak Aisya(Germany) dan Kak Hanis Amanina(Republik Czech). Suka sangat baca blog diorang yang selalu share pengalaman sepanjang duduk di luar negara :D

Klik banner kalau nak joined!
http://jindrisska.blogspot.com/2014/12/postcards-giveaway-from-germany-czech.html 
(11:59 malam, waktu Malaysia)
Thanks for reading!

18 comments:

  1. terima kasih yer sudi join... :D jangan lupa tag tau :D all the best :D muah!!

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum. InshaALLAH nti join ! Tq tag kak :D

    ReplyDelete
  3. wah wah u lovve to colleect postcards? Hihi.
    Goodluckk mazni!

    ReplyDelete
  4. sy pon join jugak. gud luck :)

    ReplyDelete
  5. Rajinnya mazni kumpul postcard hehe. btw semoga berjaya :))

    ReplyDelete
  6. German! German! German! hehehe :D

    Good Luck ^__^

    ReplyDelete
  7. wahh macam menarik je give away ni...
    good luck tau~~ ^^

    ReplyDelete
  8. gudluck. BV pun join. .hehehe :D

    ReplyDelete
  9. salam
    singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. semoga kita berdua ada luck. hikhikhik :P

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~