8 Dec 2014

Ada dua jenis manusia


Assalamualaikum

manusia 1:

manusia 2
picture credit to  twitter

Pandai macam mana pun kalau tak reti hormat orang lain kat jalanraya tak guna juga kan..

Thanks for reading!

17 comments:

  1. Bukan dekat jalan raya sahaja. Generally, kalau pandai macam mana pun, tapi kalau tak pandai hormat orang, memang tak guna.

    ReplyDelete
  2. betul tu. pandai macam mana pun kalau tak reti adab tak jugak guna.

    ReplyDelete
  3. Betul cakap Kak Mazni. Iman setuju.

    ReplyDelete
  4. iq tinggi x bermakna tau respect org..huhuh

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum. Btul tu kak !! ^_^

    ReplyDelete
  6. hahaha kelakar lah kak ;p nak jadi manusia yg pertama, tp nak bg signal

    ReplyDelete
  7. ok ni lawak hihuhi.
    betul.
    kalau kuajo ke apa ke terus hilang kepandaian nya kan hikhik

    ReplyDelete
  8. paling kurang ajar , time kita tengah tunggu nak keluar kat simpang,, dah dekat simpang baru bagi signal then masuk simpang,, beriya tunggu dia , -,- memang kena sumpah seranah kat situ jugak ,,

    ReplyDelete
  9. Zumal setuju sangat dengan kenyataan tu ^-^

    ReplyDelete
  10. Mungkin kena buat papan tanda kat setiap simpang tuk ingatkan golongan2 mcm manusia 1, untuk bg signal kalau nk belok.

    ReplyDelete
  11. hahahah..mcm tu,tp semua bergantung pd diri sendiri..

    ReplyDelete
  12. ada nampak org post kt fb pasal ni..hehehe..

    ReplyDelete
  13. betul tu. pandai.. tapi tak boleh nak praktikkan.. buang masa je belajar tinggi2

    ReplyDelete
  14. uuish hahaha kelakar. spesis satu tu dia da pandai sanngat so dia malas nak fikirkan untuk orang. janji dia lepas hehee

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~