5 Nov 2013

Freebies header part 9 {Islamic}

Assalamualaikum
Walaupun tengah stress dengan mister linky tapi aku tetap nak bagi freebies juga. Dah lama freebies ni terperuk dalam pendrive, so nak clearkan balik pendrive aku. Nak ambil komen dulu, hargai usaha aku sikit. Siapa re-freebies, siap kau

open image in new tab utk lihat size sebenar
http://i.imgur.com/TZWuVpt.png

http://i.imgur.com/3WGwpyx.png

http://i.imgur.com/RSxYvUX.png

http://i.imgur.com/Qv6KSgw.png

http://i.imgur.com/CJbkyjw.png

http://i.imgur.com/aqPucU7.png

http://i.imgur.com/rjDbB9I.png

#Tension level 100

Sekian Assalamualaikum

51 comments:

  1. comel2 je.. hihi.. ingin jugak nk tukar2 header ni.. tp xpandai -.-''

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun minta izin ambik 1... so pretty

      Delete
    2. minta izin juga awak..terima kasih..

      Delete
  2. Replies
    1. Salam kakak punya blog ~ saya nak mintak kebenaran pakai freebies akak ye ^^
      ~ Tumpang comment ~

      Delete
  3. eh semua comel2 .. jgn stress2 yer dik :)

    ReplyDelete
  4. Mcm cntik je..mcm comel je..smua cntik la

    ReplyDelete
  5. sangat comel! akak buat header2 kat atas ni guna apa ya? hehe :)

    ReplyDelete
  6. comel , nak satu boleh tak ?? :) pleaseee .. :') yg spread salam tuu ..

    ReplyDelete
  7. Amik satu yew...yg spread salam :)

    ReplyDelete
  8. akk...nak satu boleh...bolehlah...

    ReplyDelete
  9. Ambil yang atas sekali tu.Thenkiuss :*

    ReplyDelete
  10. mazniiii nak tanya, spread salam n muslim blogger tu font apa eh? hehehe ok Assalamualaikum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. spread salam - kraft nine
      muslim - CutAway
      blogger - iron
      waalaikumusalam :)

      Delete
  11. Mahu yang Little Muslimah ya.. Thanks! :)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum . nak yang smile :) thanks . semuaaa cantik :O

    ReplyDelete
  13. nak satu boleh? maklumlah, newbie. hihi

    ReplyDelete
  14. nak curi satu...muahehe

    ReplyDelete
  15. assalammualaikum,saya ambil satu ye thanks! lawa lawa header awak :)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum. I take one okay. Syukran ya ukhti !

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum akak , saya ambil header yang Smile It's Sunnah ya :) Halalkan ya akak . Boleh visit blog saya http://gadismemanah.blogspot.com ^^

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~