25 Oct 2013

Wordless Friday #15 : kucing bertabiat pelik

Assalamualaikum
Lama dah tak menghupdate entry di blog terchenta. Ini semua gara-gara exam. Tadi godek-godek internet terjumpa gambar kucing yang telah berjaya menghilangkan stress aku dan membuatkan aku ketawa ahaaa.

Jom cuci mata tengok tabiat-tabiat aneh kucing-kucing ni :D

ini maru



#Macam mana agaknya diorang nak keluar dari balang tu ye? :p



26 comments:

  1. ini semua tuan kucing lah yang punya angkara hehhehe

    ReplyDelete
  2. @Lieya Von Jay hehehe tk semestinya, ade je kucing2 yg degil nak masuk dlm balang tu sendiri :p

    ReplyDelete
  3. hahaahha... lucu betul.. kucing ayu cam tu gak. suka masuk kotak kecik2.. masuk plastik.

    ReplyDelete
  4. @Ayu Zan nampaknya kucing akak pun ade tabiat pelik hahaha

    ReplyDelete
  5. Dasat tul diorg ni.. kreatif ke gile ni.. ~hehehhehe~

    ReplyDelete
  6. Alahh, awat comell sangattt nii? Aaaaaaa

    ReplyDelete
  7. aha.. kucing macam2 perangai.. :D

    ReplyDelete
  8. comell & setengah2 tu pelik jugakk lah

    ReplyDelete
  9. kucing sy ada habit yg kedua last tu.. sekecik2 kotak dia nak try jugak masuk.. tak sedar diri gemok.. hehe.. agaknya dia ingat dia tu kotak kot.. hehe.. yg pantang tengok peti sejuk dibuka pun ya jugak, berebut nak masuk.. *nak list semua agaknya boleh buat 10 entri kot.. hehe*

    ReplyDelete
  10. bahaya betul tabiatnya tu.. boleh mengundang maut jika silap langkah..

    ReplyDelete
  11. @aisya macam maru suka masuk dlm kotak :p bestnya ade kucing2 bertabiat pelik ni

    ReplyDelete
  12. @Mizz Aiza (Dunia Kecil) itulah pasal hehe, tkpelah asalkan kucing2 ni bahagia dgn cara pelik diorng :P

    ReplyDelete
  13. Alahai..kecian plak tgok yg duk dlam balang tu =) yg dlam gelas tu hidup @ x?? kalau kucing tu msuk sndri ok lg..kalau kena siksa msuk dlam tu..mmg mnyedihkn..

    ReplyDelete
  14. @Fais-SKA harap-harapnye atas kerelaan sendirilah nk masuk dlm balang tu hehe

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~