18 Sep 2013

Header part 7


Assalamualaikum n hyeee
Hari ni nak bagi freebies. rasa mcm dah lama tak buat freebies transparent. Even tak berapa nak lawa tapi tetap hasil tangan aku ceehh. Boleh ambil tapi sila komen :p

sila open image in new tab utk lihat size sebenar

http://i.imgur.com/PQG0Ff5.gif
credit kawaii doodle: Munirah

http://i.imgur.com/hUZ4c4s.gif

http://i.imgur.com/Q0JdvaL.gif

sekian, nak tidur
Assalamualaikum


21 comments:

  1. @intan nursyafiqah oh baby lama tk lepak blog aku. silakan :3

    ReplyDelete
  2. cantiklaa mazni, kan best kalau sha bole buat sekali. huhu. mazni tak buat tempahan blog kee/ :D

    ReplyDelete
  3. Subhanallah cantiknya :D suka yang pilot tu. kreatif. Teringat kat awan dania :D hehe

    ReplyDelete
  4. Lawalah Mazniiiii! Pandainya dia buat! >< Jelessss niyh! Haha

    ReplyDelete
  5. @Cahaya Kebaikan ♥ wahahaha thankyouu. trylah buat header :p

    ReplyDelete
  6. @Azhafizah Md Nor hahaha bukan mendoodle tapi menheader jee :p

    ReplyDelete
  7. Haha, mean try buat header tu? Ambik Mazni punya ke, akk buat sendiri? Sory, blur xp

    ReplyDelete
  8. @Cahaya Kebaikan ♥ test2 buat sendiri laa~ practice makes perfect tauu :p

    ReplyDelete
  9. Haha, buat sendiri? Lps SPM :) Skang tgh sibuk sikit! xp

    ReplyDelete
  10. @Cahaya Kebaikan ♥ okay kita tunggu yee :p nnti try buat freebies muahahahaha!

    ReplyDelete
  11. hihi, ada pulak doodle kita tersangkut sini. hehe, kreatif. lawo2 semua header.. suka vintage tu, oh so ohsem :D

    ReplyDelete
  12. semuanya cantik! pandainya akak buat header cantik2 macam ni! hehe :)

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~